SOLDEN 2e afprijzing! Ontdek alle kortingen hier >

 • Kwaliteit is onze prioriteit.

 • Snelle levering om sneller te genieten.

 • Zorgeloze all-in service.

 • Advies en inspiratie op maat.

Zetels

Wordt dit jouw nieuwe zetel?

In onze zetels kan je heerlijk relaxen in stijl.

Kwaliteit, zacht zitcomfort en een stijlvol design staan voorop.

Kies uit heel wat verschillende modellen: van landelijk tot modern, van stoer tot design. Allemaal ontworpen en gemaakt met oog voor detail en kwaliteit. Je kan steeds kiezen uit verschillende opstellingen of bekledingen.

Zalig, zoveel keuze!

Ontdek de favorietjes van onze klanten

NEW IN

Monza = Maximaal comfort

✔ Tijdloos design

✔ Manueel verstelbare hoofdsteuntjes

✔ Mogelijkheid tot elektrische relaxfunctie voor de benen

✔ Wall-away (kan tot tegen de muur geplaatst worden)

✔ Onderhoudsvriendelijke stof

Ontdek Monza >

Klassieke beauties

Ontdek de collectie fauteuils:

Kies je opstelling:

Sit back & relax: inspiratie voor je nieuwe zetel

Relaxen in stijl

Je zit altijd goed met een zetel uit onze collectie.

Of je nu voor een tijdloos model of een design model gaat, je kan genieten van kwaliteit, afwerking en heerlijk zitcomfort.


Hoe kies ik een zetel?

Ben je toe aan een nieuwe zetel? Er zijn héél veel opties om uit te kiezen. Wij verzamelden enkele tips om je te helpen je keuze te maken.

 • Welke opstelling past het best bij jou?
  Bedenk eerst en vooral welke opstelling het best past in jouw woonkamer. Zit je graag met z'n allen gezellig knus in de zetel? Dan is een 4-zit zetel of een groot hoeksalon vast iets voor jou. Heb je plaats om één zetel te zetten of kan je een klassieke salonopstelling - een 2-of 3-zitzetel met twee 1-zit zetels -  kwijt in jouw woonkamer? Meet goed hoe groot jouw beschikbare oppervlakte is en vertrek van daaruit in je keuze. Onthoud dat een meubel altijd beter tot zijn recht komt als het genoeg plaats rondom krijgt. In veel gevallen geldt dat je beter voor een iets kleiner model kiest dan een opstelling die net te groot is.

 • Welke bekleding past het best bij jou?
  In een zetel breng je heel wat tijd door. Het spreekt dus voor zich dat de stof onderhoudsvriendelijk moet zijn. Er is een verschil tussen de onderhoudsvriendelijkheid van verschillende stoffen. Machinegemaakte stoffen zoals polyester zijn het makkelijkst in onderhoud: ze nemen het vuil niet meteen op. Natuurlijke stoffen, zoals katoen en linnen, zijn delicater. Neem dit mee bij je keuze: de vuistregel is dat een zetel in machinaal gemaakte stof eenvoudiger in onderhoud is. Je vindt in onze collectie een keuze aan beide soorten. Wat als er toch een ongelukje gebeurt op je zetel? Gebruik dan de beschermspray voor textiel en reinigingspray voor textiel: je zetel zal terug als nieuw schitteren.

 • Welke stijl past het best bij jou?
  Je hebt besloten welke opstelling van zetel het mooist wordt in jouw woonkamer en je hebt ook al een idee over de bekleding. Nu komt het leukste: kiezen uit verschillende stijlen! Het is aangewezen om een zetel te kiezen die mooi past bij de rest van het interieur van jouw woonkamer. Is jouw woonkamer eerder landelijk? Kies dan voor een landelijke zetel. Als je woonkamer modern of minimalistisch is, dan past een moderne, design of scandinavische zetel het beste bij jou. Uiteraard hebben we ook zetels in de collectie die in elk interieur passen, maak dan je keuze uit één van deze tijdloze modellen.

  Veel plezier met je nieuwe zetel!
*Acties geldig van 02/01/2020 t.e.m 31/01/2020 of tot uitputting voorraad.

Een zetel nodig? Overstock Home biedt je een ruime en gevarieerde keus aan alle modellen, groottes, stijlen en kleuren. Een zetel in hoogwaardig topleder, in polyester stof en alles daartussenin: je vindt het hier. Op onze website kan je handig selecteren op model, kleur en soort, zo vind je snel en makkelijk de zetel die perfect bij jou past. In een zetel breng je veel tijd door: gezellig praten, tv kijken of spelletjes doen: je kan dus maar beter een zetel in huis hebben die kwalitatief is en waar je lang plezier aan zal beleven. Overstock Home heeft die zetel voor jou, ontdek het hieronder!