• Kwaliteit is onze prioriteit

  • Gratis levering op ALLES

  • Snelle levering om sneller te genieten

  • Online meubeladviseurs en klantenservice. 6/7 van 9u tot 22u.

Tafels 

Een tafel kan je op heel wat verschillende plaatsen in huis gebruiken, eerst en vooral in je eetkamer of keuken. Een tafel dient in de eerste plaats om aan te zitten: al etend, al spelend, al lezend. 'Tafelen' is niet voor niets een werkwoord geworden! Bij ons vind je een héleboel tafels in alle soorten, maten, kleuren, materialen en vormen. Als je op zoek bent naar een tafel hebben we dus meer dan genoeg keuze voor jou!


Jouw thuis, jouw stijl

Bij de keuze van een nieuwe tafel is het belangrijk dat ze past binnen jouw stijl. 
Daarom bieden wij een veelzijdig gamma aan, van moderne tafels met tafelbladen in keramiek tot landelijke tafels in gerecycleerde teak. 

Kies je favoriete vorm

Tafels zijn er in allerlei vormen, en elke vorm heeft zijn voordeel! Zo is een ronde tafel heel gezellig en is er heel wat plaats op een rechthoekige tafel. Kijk zeker naar je ruimte en je leefsituatie bij het kiezen jouw nieuwe aanwinst! 

Mag het (af en toe) wat meer zijn?

Kies voor een uitschuifbare tafel! Tijdens de week plaats genoeg voor het gezin, in het weekend creëer je makkelijk extra plaats voor vrienden of familie.

Gezelligheid op het menu

Trek gezelligheid in huis door naar de eetkamer. Met een ronde eettafel krijg je gegarandeerd een gemoedelijke sfeer.


Lees meer

Marmer

Kies voor een leuke touch in de eetkamer met een marmeren tafelblad. Doordat marmer een natuurproduct is, is elke stuk marmer anders, krijg je een unieke tafel bij jou thuis.


Ontdek de collectie
*Maandpromoties zijn geldig van 01/06/2021 t.e.m. 30/06/2021 op het volledig assortiment en zijn geldig op de brutoprijzen.