• Kwaliteit is onze prioriteit

  • Snelle levering om sneller te genieten

  • Zorgeloze all-in service

  • Online meubeladviseurs en klantenservice. 7/7 van 9u tot 22u.

Stoelen

Ben je op zoek naar een stoel die perfect bij jou én je interieur past? Dan zit je helemaal goed bij ons. Wij hebben eetkamerstoelen, armstoelen en barkrukken in alle vormen, maten en kleuren. Kies, shop en binnenkort kan je ze aan tafel aanschuiven!


Jouw thuis, jouw stoelen

Elk interieur is anders, de stoelen die perfect bij je passen dus ook. Gelukkig vind je bij ons een heleboel opties, in welk soort interieur je ook woont. We hebben een waaier aan opties. Aan jou de keuze!.

Tips & Inspiratie

Stoelen

Een stoel voegt zoveel toe aan je interieur. Er is enerzijds een functionele kant: op een stoel kan je namelijk zitten. Anderzijds wil het oog ook wat: je wil dus graag stoelen kopen die helemaal bij jouw interieur passen en je wil een stoel vinden die helemaal geschikt is voor jou. Zit je bijvoorbeeld graag breed en comfortabel? Dan is een armstoel perfect. Als je wat minder plaats hebt rond je tafel dan kan je eerder kiezen voor een eetkamerstoel of een kuipstoel zonder armleuningen. Kortom, er is voor iedereen een geschikte stoel! Als je het model hebt gekozen kan je nadenken over het kleur en het materiaal van je stoel. Ook daar zijn er heel wat opties: heb je bijvoorbeeld graag een stoel die heerlijk aanvoelt, dan is leer het meest geschikte materiaal, of wil je een stoel die heel makkelijk te onderhouden is? Dan is kunststof wat je nodig hebt! Tenslotte kan je ook nog het kleur van poten kiezen die het best in je kamer past: bij een zwarte tafel staat bijvoorbeeld een stoel met zwarte poten veel mooier dan een stoel met houten poten. 

*Solden en kortingen geldig van 04/01/2021 t.e.m. 31/01/2021.