• Kwaliteit is onze prioriteit

  • Gratis levering op ALLES

  • Snelle levering om sneller te genieten

  • Online meubeladviseurs en klantenservice. 7/7 van 9u tot 22u.

Relaxen tussen de wolken

Met een zetel met ronde vormen in de zevende hemel

Uitnodigende eyecatcher

De Bolt zetel geeft je de indruk bijna letterlijk op de wolken te zitten. Met zijn mollige design is deze sofa een uitnodigende eyecatcher die je dagdromen met open armen ontvangt.

De uitvoering in een zachte beige kleur maakt van Bolt een multi-inzetbaar element. De zetel bestaat uit verschillende aparte elementen die je eindeloos kan combineren. Of je nu een klassiek, strak of eclectisch interieur hebt, hij past zich aan de ruimte aan.


Bolt zetel 4,5-zit met open einde
Bolt hoekzetel 3-zit met open einde - polyester stof

Maak je woonkamer compleet

Om de cirkel in het zitgedeelte van je woonkamer compleet te maken, voeg je een fauteuil met zachte rondingen toe. De Umbrie fauteuil heeft een knusse ronde rug en is beschikbaar in meer dan 100 verschillende stoffen. In de velvet-uitvoering wordt het een kleine troon van zachtheid in je interieur.

Voeg er nog een bijhorende voetenbank bij en je wil nooit meer van je troon afkomen.


Umbrie fauteuil
Umbrie fauteuil

Je zult er weg van zijn

* Openingsactie Hognoul geldig van 06/05/2021 t.e.m. 23/05/2021 in de showroom te Hognoul. De extra korting tot €300 (€50 vanaf €750, €125 vanaf €1500 en €300 vanaf €3000 netto aankoopbedrag) is niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met de andere % kortingen.

*Maandpromoties zijn geldig van 30/04/2021 t.e.m. 31/05/2021 op het volledig assortiment en zijn geldig op de brutoprijzen.