• Kwaliteit is onze prioriteit

  • Snelle levering om sneller te genieten

  • Zorgeloze all-in service

  • Online meubelspecialisten en klantenservice. 7/7 van 10u tot 22u.

Verzacht je interieur met de juiste stoelen

Kleine ingreep, grote impact

De ideale partner

Heb je net een nieuwe tafel gekocht of hou je van de strakke lijnen van je huidige exemplaar, dan kan je het geheel verzachten door voor stoelen met ronde lijnen te kiezen.

De Vasco stoel is met zijn ovale en ronde vormen hiervoor de ideale partner. Om de eenheid te bewaren kies je als onderstel een zwart of houten frame dat matcht met je tafel.


Vasco eetkamerstoel
Vasco armstoel

Win-winsituatie

De mooie organische vormen vind je in onze collectie niet alleen bij lage eetkamerstoelen, maar ook bij barkrukken. Zo is er de Cuzco barkruk met ronde grondplaat én kuip met mooie ronde lijnen. Een win-winsituatie dus!

Ga voor contrast door de barkrukken bij een vierkante bartafel of keukeneiland te plaatsen. Geen fan van hoekige en ronde vormen te combineren? Kies dan alleen meubels en accessoires met ronde vormen. Het resultaat is een interieur met een wat zachtere uitstraling.


Cuzco barkruk
Vasco hoge barkruk

Je zult er weg van zijn

*Geldig vanaf 16 november t.e.m 30 november 2020. Eénmalige korting per klant/1 adres. De BLACK FRIDAY DEALS kortingen van €75, €150, €300 en €500 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel van toepassing bovenop de lopende kortingen.