• Kwaliteit is onze prioriteit

  • Snelle levering om sneller te genieten

  • Zorgeloze all-in service

  • Online meubelspecialisten en klantenservice. 7/7 van 10u tot 22u.

Return of the curves

Return of the curve

Interieur met ronde vormen

Na jaren in een design-dictatuur van minimalistische lijnen te hebben geleefd, mag het vandaag allemaal wat speelser en ongedwongener. Meubelen en accessoires met vlotte curves verzachten de sfeer van je interieur en brengen het organische van buiten naar binnen. Met ons modulaire gamma stel je een interieur samen dat niet alleen natuurlijk oogt, maar dat voor jou persoonlijk ook natuurlijk aanvoelt. 

Ontdek snel ons uitgebreid aanbod van ronde vormen!

Relaxen tussen de wolken

Relaxen tussen de wolken

Het gevoel hebben dat je in de zevende hemel bent? Probeer dan eens een zetel met mooie, afgeronde vormen. Wedden dat je binnen de korste keren volledig relaxed bent!


Lees meer
Gezelligheid op het menu

Gezelligheid op het menu

Trek de gezelligheid van de curves door naar de eetkamer met een ronde eettafel. Je krijgt gegarandeerd een gemoedelijke sfeer.


Ontdek alles over ronde eettafels

Verzacht je interieur met de juiste stoelen

Zonder grote aankopen jouw eetkamer minder hard en strak maken? Dat kan heel gemakkelijk door je interieur af te werken met stoelen met ronde lijnen.


Bekijk onze tips
*Geldig vanaf 16 november t.e.m 30 november 2020. Eénmalige korting per klant/1 adres. De BLACK FRIDAY DEALS kortingen van €75, €150, €300 en €500 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel van toepassing bovenop de lopende kortingen.