• Kwaliteit is onze prioriteit

  • Snelle levering om sneller te genieten

  • Zorgeloze all-in service

  • Online meubelspecialisten en klantenservice. 7/7 van 10u tot 22u.

Less house. More Home

Jij hebt smaak... Alleen heb je jouw smaak misschien nog niet gevonden, en dat is precies waar we je bij Overstock Home graag bij helpen. Niet alleen met advies en inspiratie, maar ook met betaalbaar design volledig naar jouw eigen stijl. Want alleen in een interieur dat de reflectie is van wie jij bent, is ‘t goed wonen, leuk thuiskomen en fijn mensen ontvangen.

Onze collecties dicteren geen vaste stijl, maar geeft aan iedereen de ruimte om die zelf in te vullen, met de nodig hulp van professionals. Dat maken we waar door ons modulair assortiment. Quasi elk item in de showroom kan je volledig naar wens personaliseren. Creëer je eigen thuis-gevoel met het moduleerbare gamma tafels, stoelen, zetels, salon- en bijzettafels en consoles en combineer het met de brede waaier aan kasten. 

Of je nu je eerste appartement gaat inrichten of je interieur een make-over wilt geven nadat de kinderen het huis uit zijn, wij zijn graag jouw interieurpartner in elke levensfase.

Ons gloednieuw showroomconcept

Retail maakt een enorme evolutie mee en dat is ons ook niet ontgaan. Gezien onze tijdloze designcollecties enorm zijn geëvolueerd werd er nu ook gesleuteld aan het showroomconcept. We presenteren onze vernieuwde formule nu voor het eerst in Schoten met 18 volledig ingerichte leefwerelden om je onder te dompelen in een totale interieurbeleving voor elke stijl.

Een tweede nieuwe showroom gaat binnenkort open op de Boomsesteenweg in Wilrijk

Onze vrouw op het terrein

“Als filliaalleidster heb ik elke kast, elk theelichthoudertje in mijn handen gehad voor het de toonzaal in kwam.”

Bij Overstock Home is de klant geen nummer. We werken met een enthousiast team dat jou als klant van harte welkom heet en oprecht wil helpen. Monique, filliaalleidster van de nieuwe Overstock Home showroom in Schoten, is er één van.

Zin in een virtueel bezoekje aan deze showroom?


*Geldig vanaf 16 november t.e.m 30 november 2020. Eénmalige korting per klant/1 adres. De BLACK FRIDAY DEALS kortingen van €75, €150, €300 en €500 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel van toepassing bovenop de lopende kortingen.