• Kwaliteit is onze prioriteit

  • Snelle levering om sneller te genieten

  • Zorgeloze all-in service

  • Advies en inspiratie op maat

Less house. More Home

Jij hebt smaak... Alleen heb je jouw smaak misschien nog niet gevonden, en dat is precies waar we je bij Overstock Home graag bij helpen. Niet alleen met advies en inspiratie, maar ook met betaalbaar design volledig naar jouw eigen stijl. Want alleen in een interieur dat de reflectie is van wie jij bent, is ‘t goed wonen, leuk thuiskomen en fijn mensen ontvangen.

Ons gloednieuw showroomconcept

Retail maakt een enorme evolutie mee en dat is ons ook niet ontgaan. Gezien onze tijdloze designcollecties enorm zijn geëvolueerd werd er nu ook gesleuteld aan het showroomconcept. We presenteren onze vernieuwde formule nu voor het eerst in Schoten met 18 volledig ingerichte leefwerelden om je onder te dompelen in een totale interieurbeleving voor elke stijl. lees meer

Een interieur op maat van elke stijl en budget

Je interieur-stijl is een reflectie van wie je bent en aan een huis herken je zijn/haar bewoners. Onze collecties dicteren geen vaste stijl, maar geeft aan iedereen de ruimte om die zelf in te vullen, met de nodig hulp van professionals. Dat maken we waar door ons modulair assortiment. Quasi elk item in de showroom kan je volledig naar wens personaliseren. Creëer je eigen thuis-gevoel met het moduleerbare gamma tafels, stoelen, zetels, salon- en bijzettafels en consoles en combineer het met de brede waaier aan kasten. Of je nu je eerste appartement gaat inrichten of je interieur een make-over wilt geven nadat de kinderen het huis uit zijn, wij zijn graag jouw interieurpartner in elke levensfase.

Modulaire collectie krijgt navolging in moduleerbaar showroomconcept

18 moduleerbare sfeermodules vormen de U-vormige ruggengraat aan de buitenzijde van de showroom in de new conceptstore in Schoten. Deze flexibele belevingsruimtes hebben vier verschillende stijlen: basic beige, lightbox (met of zonder print), zwart & functioneel en PU & Mortex.De centrale functionele zone is opgedeeld in een sofaplein vooraan, een tafel- en stoelenplein achteraan en een klantenservice- en kassacomplex in het hart van de ruimte. In deze laatste zone kan de je stalen ontdekken van alle zachte materiaalopties en al dan niet onder begeleiding van een adviseur jouw favoriete interieur samenstellen. De showroom toont per product een maximaal aantal opties verdeeld over de verschillende sfeermodules. Voor de algemene inrichting van de showroom werd geopteerd voor een zo strak mogelijke basis. Elke module kan steeds aangepast worden mits de indeling volgens de gulden formule (slakkenhuisprincipe) behouden blijft. Met verschillende prints op de lichtboxen wordt telkens een sfeer gecreëerd. Langs het U-vormig gangpad vind je een kleine selectie decoratieartikelen.

Onze vrouw op het terrein

“Als filliaalleidster heb ik elke kast, elk theelichthoudertje in mijn handen gehad voor het de toonzaal in kwam.”

Bij Overstock Home is de klant geen nummer. We werken met een enthousiast team dat jou als klant van harte welkom heet en oprecht wil helpen. Monique, filliaalleidster van de nieuwe Overstock Home showroom in Schoten, is er één van.

*Acties geldig van 01/09/2020 t.e.m. 30/09/2020