• Kwaliteit is onze prioriteit

  • Snelle levering om sneller te genieten

  • Zorgeloze all-in service

  • Online meubeladviseurs en klantenservice. 7/7 van 9u tot 22u.

New in: voorjaarscollectie 2020

Wat mag je verwachten? Heel wat nieuwe vormen en materialen, voor elke stijl en elk budget, volledig in lijn met de interieurtrends voor 2020.

Kan jouw interieur een lente opfrissing gebruiken? Of doe je graag wat inspiratie op? Kijk dan zeker verder! 

1. Magnifiek marmer

We zouden kunnen zeggen dat marmer terug is, maar het duurzame en stijlvolle materiaal is nooit echt weggeweest. Het straalt luxe uit, en is makkelijk in orderhoud. 

Wat denk je van salon- en bijzettafels met een marmeren blad? Mix verschillende kleuren, groottes en hoogtes voor een verrassend effect in je woonkamer!

Ook de consoles kregen een upgrade met marmeren exemplaren.


2. De comfort zone

Maak van jouw woonkamer je comfort zone. Dé plek waar je na een lange dag volledig tot rust kan komen. 

Kan je woonkamer nog wat extra comfort gebruiken? Bekijk dan zeker de nieuwe Vito zetelreeks, en ga voor de bijpassende voetenbank en hoofdsteun. 
Liever een hoekopstelling zodat je languit kan liggen in de zetel? Bekijk dan zeker de Pavia hoekzetel, mét verstelbare hoofd- en armsteunen.


3. Ronde vormen

Organische, ronde vormen zien we meer en meer! Ze doorbreken de harde lijnen in een interieur en zorgen voor een speels effect. 

Een ronde eettafel heeft tal van voordelen; ze neemt minder ruimte in én ze is supergezellig, want je kan makkelijk met iedereen praten tijdens het eten. 

Of wat dacht je van ronde salon- en bijzettafels? Ze zijn op dit moment zeer trendy en je kunt ze makkelijk door de ruimte heen verplaatsen. 


4. Hippe, veelzijdige hoekjes

Ons assortiment consoles  krijgt een hele opfrissing! En wat zijn deze veelzijdig... 

Gebruik ze als eyecatcher in de gang om je favoriete spulletjes tentoon te stellen, of waarom niet als (tijdelijke) bureau of make-up tafel? 


*Maandpromoties zijn geldig van 01/03/2021 t.e.m. 31/03/2021 op het volledig assortiment en zijn geldig op de brutoprijzen.*Batibouw actie is geldig van 15/02/2021 t.e.m. 07/03/2021 op het volledige assortiment en is geldig op de nettoprijzen.