• Kwaliteit is onze prioriteit

  • Gratis levering op ALLES

  • Snelle levering om sneller te genieten

  • Online meubeladviseurs en klantenservice. 7/7 van 9u tot 22u.

De favoriet van...

Bij ons vind je elegante en tijdloze meubels met eigenzinnige details. En alles aan een scherpe prijs. We durven dan ook gerust te zeggen dat we meubelen hebben voor ieders smaak en budget.

Ons assortiment is zo groot dat je misschien niet zo goed weet wat je ‘moet’ kiezen. Begrijpen we. Daarom vragen we verschillende woonprofessionals -van onze eigen medewerkers tot interieurstylisten- naar hun favorieten. Gewoon ter inspiratie. En misschien wordt dat dan ook meteen jouw favoriet? 

De favoriet van Pauline: Extensio

Product marketeer Pauline

Onze product marketeer Pauline zorgt ervoor dat alle productinformatie duidelijk en beschikbaar is. Haar favoriet? De Extensio uitschuifbare tafels. Deze zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en materialen, waardoor ze passen in elk interieur. Ideaal voor de dagelijkse lunch met het gezin, én voor de gezellige avonden met vrienden en familie.


Extensio uitschuifbare tafels
De favoriet van Kristina: Grivolo

Brand marketeer Kristina

Kristina zorgt voor onze mooie beelden en catalogi. Zij koos voor onze Grivolo kastenreeks, een échte eye-catcher. De gegroefde deuren hebben een luxueuze look, terwijl de lades binnenin en de greeploze, soft-closing deuren zorgen voor een groot gebruiksgemak.


Bekijk de Grivolo reeks
De favorieten van Pauline Grossen

Influencer Pauline Grossen

Als fulltime lifestyle blogster is deze girlboss als geen ander mee met de laatste trends, ook wat interieur betreft. Haar nieuwe stekje werd dan ook snel omgetoverd tot een interieurproject om U tegen te zeggen. Lees je mee hoe Paulines inrichting tot stand kwam?


Binnenkijken bij Pauline
De favorieten van senior aankoper Bert

Senior aankoper en designer Bert

Bert kent als senior aankoper en designer de ins en outs van interieur als de beste! Jaarlijks bezoekt hij de meest toonaangevende designbeurzen om de nieuwe trends te vertalen naar het Overstock Home assortiment.


Ontdek zijn favorieten

* Openingsactie Hognoul geldig van 06/05/2021 t.e.m. 23/05/2021 in de showroom te Hognoul. De extra korting tot €300 (€50 vanaf €750, €125 vanaf €1500 en €300 vanaf €3000 netto aankoopbedrag) is niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met de andere % kortingen.

*Maandpromoties zijn geldig van 30/04/2021 t.e.m. 31/05/2021 op het volledig assortiment en zijn geldig op de brutoprijzen.