• Kwaliteit is onze prioriteit

  • GRATIS levering in België

  • Snelle levering om sneller te genieten

  • Online meubeladviseurs en klantenservice. 6/7 van 9u tot 22u.

Hoe ziet jouw Vakantiehuis For Life eruit?

Toon ons hoe jij je droomchalet zou inrichten en maak kans op een waardebon van € 250!

Je hebt het vast gezien: in het nieuwe tv-programma Vakantiehuis for Life proberen vijf koppels het vakantiehuis van hun dromen te winnen door een pittoresk chalet in de Ardennen te restaureren en in te richten. Daarvoor leveren wij als trotse partner meubels en decoratie.

Nu vroegen we ons af: hoe zou jij zo’n chalet inrichten? En dat is precies wat we van je vragen voor onze winactie.

Maak een moodboard en win

Wat moet je doen? Zoek op onze website je favoriete meubels bij elkaar en zet in een moodboard. Of zet ze naar jouw smaak neer in een soort plattegrond - in bijvoorbeeld een Word- of Powerpoint document. Het is helemaal aan jou hoe creatief je het maakt.

Heb je de inrichting van je droomchalet klaar ? Email deze dan vóór 15 augustus naar marketing@beliving.be. Als jij de meest unieke en creatieve inrichting hebt samengesteld, win je een waardebon ter waarde van € 250. Deze kan je besteden in je dichtstbijzijnde Overstock Home showroom. Het volledige reglement vind je hier >

Succes!!

De meubels uit het programma

De vijf koppels richten week na week hun droomchalet meer in. Benieuwd naar het resultaat? 

We delen al welke meubels werden gekozen, maar uiteraard nog niet door wie! Volg hier hoe de vakantiehuisjes omgebouwd worden tot vakantiepaleisjes.

Benieuwd geworden naar ons assortiment?


*Promoties zijn geldig van 01/07/2021 t.e.m. 01/08/2021 of tot uitputting voorraad op het volledige assortiment. **Extra korting tot €300: de extra kortingen van €50 vanaf €750 netto, €125 vanaf €1500 netto en €300 vanaf €3000 netto zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel van toepassing bovenop de andere % kortingen.