• Kwaliteit is onze prioriteit

  • Gratis levering op ALLES

  • Snelle levering om sneller te genieten

  • Online meubeladviseurs en klantenservice. 7/7 van 9u tot 22u.

Tijd voor een make-over? Laat je inspireren door de interieurs van Huis Gemaakt!

In Huis Gemaakt (VTM) gaan 9 jonge koppels een stevige renovatie-uitdaging aan. Ze verbouwen samen 3 huizen en strijden elke week om de titel.

Door slim te verbouwen én hun interieurs stijlvol in te richten, maken ze kans om eigenaar te worden van hun droomwoning. En dat doen ze met de hulp van Overstock Home!

Woonkamers

De woonkamers zijn af, en hoe! Door ons uitgebreid assortiment vond elk koppel hun droominterieur, in hun eigen stijl! Benieuwd naar wat zij kozen? 

Laakdal

Lokeren

Kortrijk

Slaapkamers

Pieter en Anaïs creëerden in Lokeren een urban-gevoel (1), terwijl Antje en Ruben (2) en Amber en Kenny (4) voor een romantisch, modern landelijk interieur kozen. Verderop in Kortrijk is de slaapkamer van Femke en Tobias (3) meer minimalistisch van vormgeving. Davina en Emiel gingen in Laakdal voor een warme industriële look (5). 

Keukens

Ontdek ze hier vanaf donderdag 06/05

Doe wat inspiratie op: volg onze blogs en check onze collectie

Laat je voluit inspireren door wat je op televisie ziet. Alle interieurobjecten en creatieve meubelen zijn slechts één klik verwijderd van jouw woonkamer.
Zoek je interieurideeën of wil je meer weten over de stijlkeuzes van de kandidaten? Check dan onze blogs en ontdek in één klap alle meubelen uit dit verslavende televisieprogramma.

Benieuwd geworden naar ons assortiment?


*Maandpromoties zijn geldig van 01/04/2021 t.e.m. 29/04/2021 op het volledig assortiment en zijn geldig op de brutoprijzen.

"Interior Design Days" geldig van 07/04/2021 t.e.m. 29/04/2021. Eénmalige korting per klant/1 adres. De designkortingen van € 75, € 150 en € 300 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel van toepassing bovenop de andere % kortingen.