• Kwaliteit is onze prioriteit

  • Gratis levering op ALLES

  • Snelle levering om sneller te genieten

  • Online meubeladviseurs en klantenservice. 7/7 van 9u tot 22u.

Doe óók mee aan Blind Gekocht – ontdek de inspirerende interieurcollectie!

Het is weer zover: het nieuwe seizoen van Blind Gekocht (PLAY4) schiet uit de startblokken! En als ook jij het voelt kriebelen om een ander stulpje te zoeken, dan hebben we goed nieuws.

Je hoeft niet te verhuizen om te genieten van een totaal nieuwe woning. Met enkele eenvoudige ingrepen, tover je jouw huis om tot een up-to-date pareltje.

Shop de trends uit Blind Gekocht bij Overstock Home

Overstock Home levert alle nieuwe meubelen en decoratie voor dit leuke tv-programma. Die worden dan gecombineerd met de eigen meubels van de kandidaten in één knappe mix. En ook jij kan genieten van al dat moois. Laat je inspireren door de stijlvolle meubelen op televisie, kies uit onze collectie en shop zélf de unieke stuks waar jij van houdt.

Zo ben je altijd zeker van een voltreffer voor je nieuwe interieur. Check onze blogs én de Blind Gekocht-collectie op deze pagina. Na elke aflevering vind je hier de meubelen uit het programma!

Reveals

Hier vind je elke donderdag de reveals van de woningen.

Blankenberge (Ann-Sophie & Maxim)

Je moetniet ruim leven om van luxe en gezelligheid te kunnen genieten. Dat ondervondenAnn-Sophie (24) en Maxim (30) uit Blind Getrouwd aan den lijven.Interieurspecialiste Kelly had hun kleine woonkamer omgetoverd tot eenstijlvolle leefruimte waar je je in alle luxe kan ontspannen.

Antwerpen (Linda & Daan)

Perugia hoekzetel
Perugia hoekzetel

Voor het pand in Antwerpen koos interieurarchitect Bart Appeltans voor een Perugia hoekzetel in Dolce stof Greige.

De unieke sledepoot en de verfijnde afronding van de armleuningen geven de hoekzetel een gesofisticeerde look en een uiterst verfijnd design. Een mooie combinatie van modern met een knipoog naar het verleden.


Doe inspiratie op: volg onze blogs en check onze collectie

Laat je voluit inspireren door wat je op televisie ziet. Alle interieurobjecten en creatieve meubelen zijn slechts één klik verwijderd van jouw woonkamer.
Zoek je interieurideeën of wil je meer weten over de stijlkeuzes van Bart en Kelly? Check dan onze blogs en ontdek in één klap alle meubelen uit dit verslavende televisieprogramma.

Japandi

Japandi: dé minimalistische interieurtrend van 2021

In Blind Gekocht ontdekten Linda (45) en haar zoon Daan (7) hoe hun woning in Antwerpen een onherkenbare metamorfose had ondergaan. Natuurlijke materialen, zachte tinten, sterke contrasten en minimalistische decoratie spelen de hoofdrol in dit interieur dat kenners als ‘Japandi’ zouden omschrijven. Maar wat is dat eigenlijk, Japandi?


Lees er alles over
Zo haal je het maximum uit kleine ruimtes

Zo haal je het maximum uit kleine ruimtes

Je moet niet ruim leven om van luxe en gezelligheid te kunnen genieten. Dat ondervonden Ann-Sophie (24) en Maxim (30) uit Blind Getrouwd aan den lijven. Interieurspecialiste Kelly had hun kleine woonkamer omgetoverd tot een stijlvolle leefruimte waar je je in alle luxe kan ontspannen. Maar hoe doe je dat eigenlijk, het maximum uit je vierkante meters halen?


Ontdek de 5 tips
Een op maat gemaakt interieur (ook voor een beperkt budget)

Een op maat gemaakt interieur

Maatwerk is duur, toch kan je je woning ook met een beperkt budget vullen met meubels die voor jouw huis gemaakt lijken te zijn. Het codewoord: modulariteit! Want eens je begint te mixen en matchen met modulaire meubels, vind je sowieso stukken naar jouw smaak die perfect in je woning passen.


Lees er alles over

Benieuwd geworden naar ons assortiment?


* Openingsactie Hognoul geldig van 06/05/2021 t.e.m. 23/05/2021 in de showroom te Hognoul. De extra korting tot €300 (€50 vanaf €750, €125 vanaf €1500 en €300 vanaf €3000 netto aankoopbedrag) is niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met de andere % kortingen.

*Maandpromoties zijn geldig van 30/04/2021 t.e.m. 31/05/2021 op het volledig assortiment en zijn geldig op de brutoprijzen.