• Kwaliteit is onze prioriteit

  • Gratis levering op ALLES

  • Snelle levering om sneller te genieten

  • Online meubeladviseurs en klantenservice. 7/7 van 9u tot 22u.

Hoe werkt de pakketdienst op de webshop?

Kleinere artikelen zoals decoratie en kleine bijzettafels sturen we met een pakket naar je op. Zo kunnen we deze sneller en goedkoper bij je leveren. Als partners voor het leveren van pakketjes hebben wij Bpost en Post NL gekozen. Met een levering door Bpost kan je steeds je pakketje in het dichtstbijzijnde PostPunt ophalen, mocht je toevallig even niet thuis zijn op de dag van de levering. Met een levering door Post NL wordt het pakket een tweede keer bij je aangeboden.

Worden je producten geleverd in pakket, dan kies je ook zelf steeds de datum die voor jou het best past. Als je voor 16 uur een bestelling hebt geplaatst, doen we onze uiterste best om dit al de volgende werkdag bij je thuis te brengen. Kies je liever een dag verder in de toekomst, dan is dat geen probleem: bij het afronden van de bestelling kies je in de pakket-kalender gewoon de datum die voor jou het beste past. Zo zorgen we steeds voor een gemakkelijke en stipte levering.

*Maandpromoties zijn geldig van 01/04/2021 t.e.m. 29/04/2021 op het volledig assortiment en zijn geldig op de brutoprijzen. "Interior Design Days" geldig van 07/04/2021 t.e.m. 25/04/2021. Eénmalige korting per klant/1 adres. De designkortingen van € 75, € 150 en € 300 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel van toepassing bovenop de andere % kortingen.