• Kwaliteit is onze prioriteit

  • Snelle levering om sneller te genieten

  • Zorgeloze all-in service

  • Online meubelspecialisten en klantenservice. 7/7 van 10u tot 18u.

Hoe onderhoud ik mijn metalen tafel?

Onze meubelen uit metaal zijn heel onderhoudsvriendelijk. Dit is wat je kan doen om ze nog langer mooi te houden:

Verzorgen

Gebruik een zachte doek om het stof van het oppervlak te nemen. Maak de doek licht vochtig om het meubel te verzorgen en schoon te maken. Gebruik vooral geen schoonmaakproducten, onze metalen tafels houden hier niet van. 

Wat te doen bij vlekken?

Als er een vlek in je tafel zit kan je eerst proberen om deze met wat water weg te krijgen. Werkt dit niet, dan kan je natuurzeep gebruiken. 

Langer mooi houden

Je tafel ziet er langer als nieuw uit als je hitte, vocht en direct zonlicht vermijdt. Pas dus op met natte, warme of koude dingen, en gebruik steeds een onderzetter. Het is dus zeker géén goed idee om je lekker aperitiefhapje dat recht uit de oven komt, of je ijskoude ijsemmer rechtstreeks op je metalen tafel te plaatsen. 

Krassen vermijden

Onze metalen meubelen zijn kwalitatief, maar er kunnen toch krassen in komen. Deze vermijd je door iets te verplaatsen door het op te heffen in plaats van te slepen.
*Acties geldig van 01/12/2020 t.e.m. 30/12/2020. "Interior Design Days" geldig van 01/12/2020 t.e.m. 06/12/2020. Eénmalige korting per klant/1 adres. De designkortingen van € 75, € 150 en € 300 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel van toepassing bovenop de andere % kortingen.