• Kwaliteit is onze prioriteit

  • Snelle levering om sneller te genieten

  • Zorgeloze all-in service

  • Online meubeladviseurs en klantenservice. 7/7 van 9u tot 20u.

Down to earth

We zoeken steeds meer de natuur op en dit jaar brengen we het ook in huis. Met pure materialen - zoals hout, leder en marmer - en aardse kleuren onder de arm, nemen we je mee op tocht langs een breed palet aan warme tinten. Van een zachte zandkleur en licht suède tot robuust cognac, vintage bruin en terracotta.


Aardetinten in de woonkamer

Wanneer je kiest voor zetels, fauteuils of poefs in aardetinten creëer je een natuurlijke setting. Kies voor een contrasterende kleur in je kussens of tapijt voor een sfeervol en gezellig resultaat. 

Aardetinten in de eetkamer

Met warme aardetinten creëer je een tijdloze sfeer in je eetkamer. Kies voor een eettafel met tafelblad in gerecycleerde teak en combineer ze met een eetkamerstoel in leder(look). Ben je fan van de marmer trend? Kies dan zeker voor de Portoro Brown kleur! 

Maak het extra gezellig

Vragen of advies nodig?

De mogelijkheden voor jouw interieur zijn eindeloos. We begrijpen dat dit overweldigend kan zijn. Daarom staan onze collega's je bij met raad en daad, van persoonlijk advies tot een voorstel op maat. Contacteer ze via de chat, telefoon, e-mail of maak een afspraak voor een video-gesprek met een medewerker in de winkel. Tot snel!


*Maandpromoties zijn geldig van 01/02/2021 t.e.m. 28/02/2021 op het volledig assortiment en zijn geldig op de brutoprijzen. *Batibouw actie is geldig van 15/02/2021 t.e.m. 07/03/2021 op het volledige assortiment en is geldig op de nettoprijzen.