Dag van de Webshop ban 19 t.e.m. 21 oktober! Krijg € 50 extra korting vanaf een nettoaankoopbedrag van € 500 op onze webshop*

Wandlampen

Wandlampen zijn dé manier om gezelligheid in je kamer te brengen. Deze indirecte verlichting geeft een heel ander effect dan spots of hanglampen, ze worden vooral gebruikt om gezelligheid te creeëren of om iets in je interieur uit te lichten: zo kan je bijvoorbeeld een gerichte wandlamp plaatsen achter een grote plant voor een sprookjesachtig mooi effect. Hou wel in het achterhoofd dat je met een wandlamp niet heel veel licht kan maken, en dat je hier dus je kamer niet helemaal mee kan verlichten. Muurverlichting kan je gebruiken in vele kamers, waarvan de meest voor de hand liggende de woonkamer en de slaapkamer zijn. Maar hang bijvoorbeeld eens een wandlamp boven je console in de gang voor een mooi effect! Kies uit een van onze verschillende stijlen, bijvoorbeeld een moderne of een romantische wandlamp en geniet van dit nieuwe decoratiestuk in je interieur!

*Acties geldig van 19/10/2018 t.e.m. 21/10/2018. Korting dag van de webshop geldig op het volledige assortiment. Éenmalige korting per klant/1 adres. Cumuleerbaar met de procentuele korting.