• Kwaliteit is onze prioriteit

  • GRATIS levering in België

  • Snelle levering om sneller te genieten

  • Online meubeladviseurs en klantenservice. 6/7 van 9u tot 22u.

Moederdag cadeau kopen?

Het is bijna Moederdag! Wil jij je liefste mama verwennen met een passend cadeau? Op deze pagina vind je héél veel leuke cadeautips voor Moederdag.

Geef mama een luxueuze geurkaars cadeau! Bekijk alle geurkaarsen>

Zelf geen artiest? Geef mama een origineel kunstwerk cadeau! Bekijk alle kunstwerken>

Doe mama een plezier met mooie theelichthouders! Bekijk alle theelichthouders>

Geef mama een zachte plaid of een stijlvol kussen cadeau. Bekijk alle kussens en plaids>

Moederdag cadeau


Het is bijna Moederdag! Je bent vast op zoek naar een leuk cadeautje om aan de leukste mama te geven. Wil je uitpakken met een origineel moederdag cadeau? Je kan dan kiezen voor één van de vele opties die je bij ons vindt. We hebben namelijk een reuzegroot aanbod aan decoratie, reken maar dat je jouw mama hier mee kan plezieren! Als je een moederdag cadeau wil kopen heb je de keuze uit een heleboel verschillende producten: van theelichthouders, schilderijen, vazen, fotokaders, knuffels en beeldjes tot meer praktische cadeaus als klokken, stijlvolle opbergmanden, spiegels of geurkaarsen. Wat je ook kiest, je doet mama vast een plezier. Het zijn stuk voor stuk items waar ze elke dag plezier van zal hebben en die erg lang meegaan. Ideaal dus als moederdag cadeau!

*Promoties zijn geldig van 01/07/2021 t.e.m. 01/08/2021 of tot uitputting voorraad op het volledige assortiment.
**Extra korting tot €300 is geldig van 16/07/2021 t.e.m. 15/08/2021. De extra kortingen van €50 vanaf €750 netto, €125 vanaf €1500 netto en €300 vanaf €3000 netto zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel van toepassing bovenop de andere % kortingen.