• Kwaliteit is onze prioriteit

  • Snelle levering om sneller te genieten

  • Zorgeloze all-in service

  • Advies en inspiratie op maat

Batibouw Inspiration Zone

Op Batibouw kon je verschillende wooneenheden bezoeken, elk met een eigen indeling, stijl en formaat. Wij zorgden voor de passende meubels en decoratie. Ontdek ze hier!

Eengezinswoning - Modern Design

In deze woning vind je een warm en modern interieur. Wit en grijs gaan gepaard met natuurlijke materialen. Ben je fan van de look? Ontdek dan zeker de Manitoba reeks uit massieve walnoot of Noccio reeks uit fineer walnoot.

Appartement - Hygge

Het appartement heeft een 'hygge' stijl: lichte tinten als gebroken wit, beige en grijs zetten een warme, rustige toon. Dankzij de natuurlijke materialen bekomt men een gezellige, knusse woning. Fan van de Ugo zetel, maar wil je graag wat meer plaats? Goed nieuws! Ugo bestaat niet enkel in een L, maar ook in een U uitvoering.

Houd jij ook zo van die lichte, natuurlijke look? Kijk dan zeker eens naar de Arno of Vancouver kastenreeks.

Studio - Black & White

Wie houdt van een strak, minimalistisch interieur, heeft zijn smaak teruggevonden in de studio. Strakke lijnen en zwarte accenten zorgen voor een moderne, 'cleane' uitstraling.

Is dit jouw favoriete look? Bekijk dan zeker eens de zwarte kastenreeksen Arno, Grivolo of Strato. Meer fan van wit? Dan is de Tinto kastenreeks jouw ding!

*Acties geldig van 01/09/2020 t.e.m. 30/09/2020